Selfiewedstrijd seizoen 2022

Win een overnachting in de Kerk van Schettens

Bezoek je in het seizoen 2022 één van de kerken van Tsjerkepaad? Doe dan mee aan onze selfiewedstrijd! Leg jezelf op een zo creatief mogelijke manier vast in of bij het kerkgebouw, deel de foto op Instagram, Facebook of Twitter met #tsjerkepaad en wie weet win je de week- of maandprijs. En maak je de allermooiste foto van het seizoen? Dan mag je een nachtje logeren in de Kerk van Schettens! Lees voor je instuurt wel even de voorwaarden onderaan deze pagina.

Een echte kerk met luxe logement


De Kerk van Schettens, gebouwd in 1865 (de toren in 1877) als vervanging van een oudere kerk uit de twaalfde of dertiende eeuw is na de restauratie in 2015-2017 deels ingericht als een luxe bed & breakfast, of bêd & brochje in het Fries. Het bijzondere is dat de kerk óók nog gewoon gebruikt wordt voor de eredienst. Kerkovernachting.nl is een initiatief van de Protestantse Gemeente te Schettens-Schraard-Longerhouw en de opbrengsten komen ook ten goede aan die gemeente.

In de torenkamer staan twee éénpersoonsbedden, er is een badkamer met douche en toilet, in de consistorie is een keukentje en eetgelegenheid en in de kerkzaal kun je relaxen. Daar kun je onder meer een expositie bekijken over Schelte van Aysma en diverse archeologische vondsten

Met dank aan Kerkovernachting.nl kunnen we als hoofdprijs van de selfiewedstrijd een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen aanbieden, t.w.v. 150 euro. Als je wint ontvang je een waardebon waarmee je op onze kosten een verblijf kunt boeken, op een zelf te bepalen moment. Uiteraard staat het je vrij om er op eigen kosten één of meerdere nachten aan vast te plakken!
 

Week- en maandprijzen

De mooiste foto van elke zaterdag in de Tsjerkepaadperiode krijgt een weekprijs, de mooiste foto van juli, augustus en september een maandprijs. Wat die prijzen zijn is nog even een verrassing.

Voorwaarden Selfiewedstrijd Tsjerkepaad 2022

1. Deze voorwaarden hebben betrekking op de selfiewedstrijd die stichting Tsjerkepaad organiseert bij de editie 2022 van Tsjerkepaad. Door deel te nemen aan de wedstrijd stemt u in met deze voorwaarden.
2. Iedereen mag aan deze selfiewedstrijd meedoen, behalve
- kerngroep- en regiocommissieleden van Tsjerkepaad en hun gezinsleden
- andere personen die bij de organisatie van deze wedstrijd betrokken zijn

3. Minderjarigen tot 18 jaar mogen aan de wedstrijd meedoen op voorwaarde dat ze toestemming van hun ouders/verzorgers hebben.
4. Als u foto’s instuurt waar ook anderen op staan, dan moet u toestemming hebben van deze personen.
5. Alleen inzendingen die aan deze voorwaarden voldoen, komen in aanmerking voor een prijs.
6. De wedstrijd loopt op de zaterdagen van 3 juli t/m 10 september 2022. Iedere maandag worden de inzendingen van het voorgaande weekend beoordeeld. De beste foto van het weekend wint de weekprijs: …. Voor de beste foto van juli, augustus en september is er een maandprijs: … De maker van de beste foto van het hele seizoen wint een overnachting in de Kerk van Schettens voor twee personen.
7. Deelnemen mag iedere week één keer, maar als u eenmaal de week- of maandprijs heeft gewonnen, kan dat niet nog eens. Eventuele latere inzendingen van prijswinnaars tellen wel mee voor het bepalen van de seizoens-hoofdprijs.
8. Door deel te nemen geeft u toestemming aan Stichting Tsjerkepaad om de foto door te plaatsen op de eigen socialemediakanalen en te gebruiken voor andere promotiedoeleinden
9. Iedere week zoekt de jury contact met de winnaar via DM van het sociale medium waarop de winnende foto is geplaatst. Zorg ervoor dat wij u kunnen bereiken, door in te stellen dat u DM’s kunt ontvangen van niet-volgers.
10. Stichting Tsjerkepaad kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die mogelijk zou ontstaan door deelname aan deze wedstrijd. Deelname is volledig voor eigen risico.
11. Beslissingen van de jury kunnen niet worden aangevochten, om welke reden ook. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
12. Stichting Tsjerkepaad heeft het recht om de wedstrijd zonder opgaaf van redenen te annuleren of vroegtijdig te beëindigen.


Selectiecriteria

A.    De foto moet gemaakt zijn in of bij een kerkgebouw dat meedoet aan Tsjerkepaad 2022.
B.    De foto is een echte selfie, dus gemaakt door degene die ook op de foto staat
C.    De foto legt zo creatief mogelijk een link met Tsjerkepaad en/of het thema ‘kerk voor jong en oud’
D.    Op de foto’s staat geen datum of bestandsinformatie
E.    De foto’s zijn niet in strijd met fatsoen en goede zeden
F.    Voor het maken van de foto zijn geen gevaarlijke toeren uitgehaald


 

Tsjerkepaad werkt samen met:
 
Copyright 2023: Tsjerkepaad Friesland Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl